Om

Satu Jonsson

Beteendevetare, Professionell coach, intuitiv och konstnär 

-Välkommen till din plats för välbefinnande-Professionell coaching sedan 2011Satu Jonsson startade sin verksamhet som coach år 2011. Genom sin resa från utmattningskänslor till livslust, styrka och passion, hittade hon verktyg som hjälpte henne till att bli den mest balanserade och kraftfulla person som hon är idag. Hon kan idag styra sin energinivå helt och fullt. Hon är ett exempel för många på hur man lever i balans och lycka, och hur man lyser sin kraft inifrån och ut. Konsten har i sin tur varit en passion som Satu haft sedan barnsben. Hon använde konsten som en del för att läka sig själv. 

Satu är examinerad beteendevetare, utbildad coach och utbildad healer. Dessutom är Satu intuitiv och medial och är utbildad inom konst.  Referenser" i samband med ständig migrän på jobbet fick jag rekommenderat att prova på healing. Satu gjorde en healingbehandling och jag blev av med migränen på en behandling, och den kom aldrig tillbaka"


Ekonomiassistent 40 år


"Coachningen av Satu har gett mig mycket. Jag uppnådde mina mål med coachningen. Stressen har försvunnit och jag har funnit en balans i tillvaron. Det är fantastiskt att Satu hjälpt mig att förändra mitt tankesätt på så kort tid och att förbättringen är så enorm!"


Sofia

Satu Jonsson  

ERBJUDANDEN

Erbjudanden annonseras på Facebooksidan.


Kontakta Satu om du vill bli uppringd för ett förutsättningslöst samtal. Du kan också maila, se under kontakt i menyn.


It is a sure thing that what you want is all coming-

Abraham Hicks

VILL DU HA GRATIS TIPS?

Gå in på facebooksidan Energistudion friskvård, klicka på ikon nedan

Satu Jonsson 

beteendevetare, professionell coach, 

intuitiv, konstnär