Din själsliga kraft


Medlemskap för dig som vill ha vägledning, coaching, och healing och personlig utveckling!


 

Andas ut. Du har gjort det du kan för att få en bättre tillvaro, öppna upp för att känna, att tro på dig själv och skapa ett lugn. Vad skulle hända om du istället för att försöka lösa och kämpa, öppnade upp och allierade dig med din egen själ, din kraft, energi och ditt högsta bästa goda? Om du fick tillgång till en grupp där du kan växa i din egen takt, lära dig att hantera, observera och acceptera dina känslor, tankar och din energi? 


"Rekommenderar starkt att delta i medlemskapet. Jag har varit med några veckor nu och bara på denna korta tid har det gett mig massor. Gett mig insikter både vad gäller min egen förmåga men även vart jag befinner mig och vart jag är på väg. 


Genom vägledning, coachning, healing och att träna på att kanalisera, höjt mina egna vibrationer och min energinivå. 


Att vara med i medlemskapet har lett till att ett lugn skapats inom mig, positivt energi vibrerar i kroppen samt gett mig en starkare tro på mig själv. 


Att delta under tillfällena ger så mycket! Man träffar fina människor som även de är på sin resa framåt. Satu är inte ”bara” duktig och professionell i det hon gör, utan är även en sprudlande varm person som sprider

ljus och kärlek omkring sig!


Rekommenderar varmt att vara med i medlemskapet, vilket jag ska fortsätta med! 


// Martina""Jag började leva på riktigt efter att jag fick kontakt med min energi. Livet vände och jag fick lära mig att släppa gamla mönster, och lära mig hur stark jag är när jag kan hantera min energi och skapa mer av det goda i mitt liv. Livet slutade vara en kamp, och blev istället spännande och en njutning. Jag hittade modet att leva livet efter vad jag vill och inte vad jag borde"-S  


 

Det här programmet är gjort för att du ska hitta ditt eget inre, och kunna tryggt i din egen takt växa och utvecklas. Du får vägledning på vägen, och du har möjlighet att lära dig genom din öppenhet för din energi att hitta ditt lugn som sedan skapar förutsättningen för dig att hitta din intuition. Att utvecklas tar tid. Därför är det här medlemskapet gjort för att du, utifrån där du är nu kan börja att gå framåt och satsa mer långsiktigt. Du kan vara medlem hur länge du vill och säga upp ditt medlemskap när du vill. 


Du får coaching, vägledning och healing och 3 bonuskurser för ett pris av en halv vägledning!
Till ett pris av 499 kr/per månad får du:

 

  • Intuitiv/Medial Vägledning- i grupp (värde ca 1499 kr per månad) du får personlig vägledning i grupp precis om det du behöver just nu. 


  • Healing i grupp- 1 gång per månad genom att träffas i grupp och arbeta med healingenergier.


  • Coaching- coaching, fokus på din utveckling framåt, och för att lära dig om dig själv, släppa taget och ha tillit och skapa balansen i ditt liv som du alltid har saknat (värde 1900 kr)

 

  • Varje månad kommer du att lära dig om ett nytt tema i kursen, och kunna njuta av en plats med mycket kärlek, inspiration och verktyg för att leva i balans. Kursen innehåller massor med verktyg. 


  • Bonusar i form av 3 extra onlinekurser och videomaterial lär dig om din egen intuition, och om balansens betydelse i ditt liv, få ett paket med många verktyg för din andliga och personliga utveckling


  • En grupp av likasinnade lär dig tillsammans i en grupp av härliga och öppna människor, som boostar din energi. Ställ en fråga i grupp, om du vill.


  • Kursmaterial utöver livetillfällen kursmaterial som släpps efter hand, med teman och verktyg för att skapa ditt liv på nytt 


 

KURSMATERIAL utöver livetillfällen:

 

 

Detta är ett månadsmedlemskap där du kommer få videos, verktyg och livesessioner kontinuerligt. Därefter kommer flera videos att släppas varje månad. Kika på innehåll här: 

 

Modul 1. Förändring – hur vi hanterar en förändring och olika verktyg för att hantera rädsla m.m.

Modul 2. Sanningen om dig- hur underbar du egentligen är, och hur energi fungerar, och hur kraftfull du egentligen är

Modul 3. Relationer – om hur man blir bättre i relationer, och hur relationer kan förbättras när vi utvecklar vår egen energi

Modul 4. Kreativitet- Väck din egen energi och använd din egen kreativa intuitiva sida för att skapa ditt liv på nytt.

Modul 5. Hälsa- denna modul behandlar hälsa och hur vi kan skapa den tillsammans med vår energi  

Modul 6. Manifestation- allt för manifestation av bättre möjligheter, starta eget skapa bättre ekonomi, i form av lagen om attraktion, högre energi och släppa taget.

Modul 7. Energier -här går vi djupare in på energifältet, kunskap om kontakten med vår inre visdom och vägledare. 


Fler moduler finner du i medlemskapet, på plattformen där allt material finns. Du kan också se dem när du klickat dig vidare via knappen nedan.


Tidsplan för möten via zoom måndagar 18.30 (med några undantag) tre gånger per månad, datum hittar du i medlemsportalen i textformat. Möten hålls online via zoom- länk hittar du i alltid i facebook-gruppen.


Mer information hittar du i på nästa sida , genom att klicka på länken nedan. Vid ytterligare frågor kontakt med Satu. Känner du att tiderna inte passar? Ingen fara, du kommer kunna se alla livesessioner i efterhand när det passar dig, då de spelas in. 


Du kan vänta på rätt tidpunkt eller börja nu.  Välkommen in! 

 

vill du ha en personlig vägledning/coaching eller har du frågor? Gå till menyn och klicka in dig på tjänster.