Om

Satu Jonsson

Beteendevetare, Professionell coach, intuitiv och konstnär 

-Välkommen till din plats för välbefinnande-Professionell coaching sedan 2011Satu Jonsson startade sin verksamhet som coach år 2011. Genom sin resa från utmattningskänslor till livslust, styrka och passion, hittade hon verktyg som hjälpte henne till att bli den mest balanserade och kraftfulla person som hon är idag. Hon kan idag styra sin energinivå helt och fullt. Hon är ett exempel för många på hur man lever i balans och lycka, och hur man lyser sin kraft inifrån och ut. Konsten har i sin tur varit en passion som Satu haft sedan barnsben. Hon använde konsten som en del för att läka sig själv. 

Satu är examinerad beteendevetare, utbildad coach och utbildad healer. Dessutom är Satu intuitiv och medial och är utbildad inom konst.  Referenser"Vi rekommenderar Satu på ENergistudion starkt!

Vi är ett nystartat företag som träffade Satu gällande coachsamtal inom företagande och hur vi ska kunna marknadsföra vårt företag.

Satu har en mycket hög kompetens inom detta område, hon är en stor inspiration, pedagogisk i sitt lärande och ger mycket energi.

Detta resulterade i att vi kände ett stort förtroende, tillit och en stark känsla för att anlita Satu fler gånger.

Vi känner en extrem tacksamhet och glädje efter vårt coachmöte och vi rekommenderar starkt att kontakta henne för att utveckla er inom marknadsföring och få generella råd gällande ert företag.

Du är guld värd Satu!"


Bringbag Team


"Coachningen av Satu har gett mig mycket. Jag uppnådde mina mål med coachningen. Stressen har försvunnit och jag har funnit en balans i tillvaron. Det är fantastiskt att Satu hjälpt mig att förändra mitt tankesätt på så kort tid och att förbättringen är så enorm!"


Sofia


Fler referenser finner du på facebooksidan. Klicka in på tjänster och produkter, och där finner du en länk till facebooksidan. 

Satu Jonsson  

Erbjudanden 


Erbjudanden annonseras på Facebooksidan, se länk nedan.


Kontakta Satu om du vill bli uppringd för ett förutsättningslöst samtal på 30 minuter för att se vilket . Du kan också maila, se under kontakt i menyn.


It is a sure thing that what you want is all coming-

Abraham Hicks

Vill du ha gratis tips?


Gå in på facebooksidan Energistudion friskvård, klicka på ikon nedan

Satu Jonsson 

beteendevetare, professionell coach, 

intuitiv, konstnär

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera